€{{amount_with_comma_separator}}
GRATIS BEZORGING BOVEN DE €50 BESTELD VOOR 20:00 OP WERKDAGEN, DEZELFDE DAG VERSTUURD. 30 DAGEN RECHT OP RETOUR

Ballin x FC Straat

Ballin gelooft in de visie en impact van FC Straat omdat we beide hetzelfde doel nastreven: elke dag het beste uit jezelf halen. Ballin ondersteunt deze levensstijl door het bieden van sportieve collecties met comfortabele pasvormen die inspelen op de laatste trends, waarbij je er niet alleen goed uitziet maar je ook goed voelt.
Samen met FC Straat heeft Ballin een collectie ontwikkelt die perfect aansluit op het G.O.A.T. principe: the Greatest Of All Time, de beste versie van jezelf worden.

De Ballin x FC Straat collectie bestaat uit een selectie aan tees, sweatshirts en joggingpakken waarbij comfort en stijl centraal staan. De samenwerking tussen Ballin en FC Straat wordt grafisch uitgelicht in sterke prints met verschillende printtechnieken. De collectie items zijn extra speciaal door de sportieve tapes en reflecterende elementen. Daarnaast is er een unieke Ballin x FC Straat bal ontwikkeld die voor officiële straatvoetbalwedstrijden geschikt is.

De weg naar ‘goatness’ is lang en uitdagend. Met gezonde en gestructureerde voeding, training en voldoende ontspanning leer je jezelf goed kennen. Je verlegt steeds jouw lat en pusht jezelf naar een hoger niveau. De weg naar ‘goatness’ is de weg van herhaling.

Ballin en FC Straat helpen jou om de G.O.A.T. versie van jezelf te worden.

BALLIN X FC STRAAT KIDS

BALLIN X FC STRAAT ADULTS

Shopping Cart