€{{amount_with_comma_separator}}
BESTELD VOOR 20:00 OP WERKDAGEN, DEZELFDE DAG VERSTUURD. GRATIS BEZORGING BINNEN NEDERLAND, DUITSLAND EN BELGIË 30 DAGEN RECHT OP RETOUR

Ballin x FC Straat

Ballin gelooft in de visie en impact van FC Straat omdat we beide hetzelfde doel nastreven: elke dag het beste uit jezelf halen. Ballin ondersteunt deze levensstijl door het bieden van sportieve collecties met comfortabele pasvormen die inspelen op de laatste trends, waarbij je er niet alleen goed uitziet maar je ook goed voelt.
Samen met FC Straat heeft Ballin een collectie ontwikkelt die perfect aansluit op het G.O.A.T. principe: the Greatest Of All Time, de beste versie van jezelf worden.

De Ballin x FC Straat collectie bestaat uit een selectie aan tees, sweatshirts en joggingpakken waarbij comfort en stijl centraal staan. De samenwerking tussen Ballin en FC Straat wordt grafisch uitgelicht in sterke prints met verschillende printtechnieken. De collectie items zijn extra speciaal door de sportieve tapes en reflecterende elementen. Daarnaast is er een unieke Ballin x FC Straat bal ontwikkeld die voor officiële straatvoetbalwedstrijden geschikt is.

De weg naar ‘goatness’ is lang en uitdagend. Met gezonde en gestructureerde voeding, training en voldoende ontspanning leer je jezelf goed kennen. Je verlegt steeds jouw lat en pusht jezelf naar een hoger niveau. De weg naar ‘goatness’ is de weg van herhaling.

Ballin en FC Straat helpen jou om de G.O.A.T. versie van jezelf te worden.

BALLIN X FC STRAAT KIDS

BALLIN X FC STRAAT ADULTS

Trickshot Play & WinPlaystation 5 + FIFA 23

HOE DOE JE MEE?

- Bij aankoop van een Ballin Amsterdam item* ontvang je de Ballin x FC Straat actie sticker**
- Follow @BALLINAMSTERDAM & @FCSTRAAT
- Upload op Instagram jouw beste trickshot met de Ballin x FC Straat actie sticker
- Tag @FCSTRAAT en gebruik #BALLINFCSTRAAT22

ACTIEVOORWAARDEN
- De winnaar wordt willekeurig geloot en bekend gemaakt op 08-11-2022.
- De winnaar krijgt een persoonlijk bericht, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
- Door deelname aan deze actie wordt men geacht op de hoogte te zijn van deze actievoorwaarden en gaat men hiermee akkoord. Ballin Amsterdam behoudt zich het recht om deelnemers te diskwalificeren wanneer zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.
- Een minderjarige moet bij deelname toestemming hebben van een ouder. - Aan de voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden.
- Prijzen zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
- Deze winactie wordt op geen enkele manier gesponsord, beheerd of geassocieerd met Instagram en/of andere social media, Sony, Playstation of Electronic Arts.
- De actie loopt van 27-09-2022 t/m 04-11-2022

* Online en in geselecteerde winkels.
** Zolang de voorraad strekt.

Shopping Cart